Hársas Vendégház

9970
Szentgotthárd
Máriaújfalui út 133.
GPS
+36 20 9612 041
+36 20 9806 273
http://www.harsas.webgotthard.hu

Vendégházunk Szentgotthárd peremén, nagy kiterjedésű erdőkkel, fenyvesekkel övezett völgyben található.
Tőlünk mintegy 200 méterre található Vas megye legnagyobb és egyik legtisztább vizű tava, a Hársas tó. 17 hektáron terül el szinte érintetlen környezetben, erdőkkel körülvéve.

A vendégház szolgáltatásai: üdülési csekk elfogadás, internet hozzáférés (számítógépek is biztosítottak), kerékpárkölcsönzés (10 db), zárt parkoló.

A vendégház felszereltsége:
-1 db kétágyas szoba (az ágyak 2 személyesre nyithatók) + fürdőszoba, 2-4 fő részére
-1 db kétszobás lakrész 5 ággyal, melyből három 2 személyesre nyitható. A lakrész szobái egymásból nyílnak, közös fürdőszoba tartozik hozzá, 5-8 fő számára biztosít kényelmes helyet.
- Minden szobában színes TV található, 40 csatornás kábeltelevíziós szolgáltatással.
- Egyedi fűtés gázkonvektorral.
- Közös használatú konyha, a felszereltsége minden igényt kielégít. Megtalálható konyhai használati tárgyak: gáztűzhely, hűtőszekrény 2 fiókos fagyasztó résszel, mikrohullámú sütő, kávéfőző, teafőző, kenyérpirító és minden egyéb háztartási eszköz.
- Az udvaron grillezési, főzési lehetőség van, melyhez minden eszköz biztosított. Az esték kellemes eltöltéséhez hozzá járul a hangulatos kerti pavilon és ropogó tűz.
- Az igényesen és egyedien kialakított kertben gyerekek és felnőttek részére egyaránt számos játék és sportolási lehetőség van. Többek között a következők: csocsó, röplabda ill. tollaslabda pálya, kosárlabda, lengő teke, hinta. Az érdeklődőknek lehetőségük van az íjászatba is belekóstolni. (Vigyázat, ragályos!)

Friss hírek az Őrségből

Kitépték őket közülünk

A hortobágyi kényszermunkatáborok felszámolásának 60. évfordulója alkalmából rendeztek honismereti emléknapot Bajánsenyén. A Vas Megyei Honismereti Egyesület és Bajánsenye Község Önkormányzata által közösen szervezett eseményre érkező vendégeket, egyesületi tagokat, egykori kitelepítetteket és hozzátartozóikat, érdeklődőket Zsámboki Árpád, a honismereti egyesület elnöke köszöntötte. Tovább >

Őriszentpéteri Diabétesz klub alakul

A Kistérségi Egészség Szövetség legutóbbi, Őriszentpéteren megtartott ülésén a jelenlévők tájékoztatást kaptak a Nemzeti Diabetes Program és a Vas Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv Diabetes prevenciós programjáról. Tovább >

Támogatás a kíméletes területkezelésért

155,9 millió forint támogatást nyert a nemzeti park legelőkezelésre, a természeti értékek védelmére. A pénzből természet-közeli, kíméletes területkezelést valósítanak meg, amely hozzájárul a füves élőhelyek megóvásához, a károsodott területek helyreállításához, jellegzetes fajösszetételű gyepterületek kialakulásához. Tovább >

© Minden jog fenntartva. Az Őrség.net oldalain található írások a portál üzemeltetőjének tulajdonát képezik. Tilos ezeknek bármilyen formában történő újraközlése.

Őrség - Föld, ég, lélek. Amit megtalál oldalainkon: